6977824601,6937278306 Βιρανεπισκοπή, Ρέθυμνο giwrghsgiwrghs@yahoo.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές Ρέθυμνο Κρήτης


Η επιχείρησή μας “ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, διαθέτοντας εμπειρία στο χώρο των αλουμινοκατασκευών, μπορεί να κάνει κάθε σα επιθυμία πράξη, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με αρωγό την άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία μας και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και την πιο απαιτητική αλουμινοκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
  Κουφώματα Αλουμινίου (ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα)
  Σίτες & Ρολά
  Κάγκελα - Κάγκελα Inox
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πέργκολες
  Ειδικές Κατασκευές
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
και έτοιμοι να εξετάσουμε το χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις.
 
     
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Σε κάθε αλουμινοκατασκευή

που αναλαμβάνουμε εργαζόμαστε, πάντα, με μεράκι, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έτσι, σας προσφέρουμε αλουμινοκατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους.

Για οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.