6977824601,6937278306 Βιρανεπισκοπή, Ρέθυμνο giwrghsgiwrghs@yahoo.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές Ρέθυμνο Κρήτης


Η επιχείρησή μας “ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κάθε σιδηροκατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.

Με άρτια τεχνική κατάρτιση, εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για σιδηροκατασκευές παντός είδους, προσαρμοσμένες πάντα στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
  Κάγκελα περίφραξης & μπαλκονιού
  Σκάλες εσωτερικές ή εξωτερικές
  Πόρτες εισόδου
  Γκαραζόπορτες
  Στέγαστρα
  Πέργκολες
  Σιδεριές Ασφαλείας
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  ...αλλά και οποιαδήποτε άλλη σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε!
Με μέριμνά μας την υψηλή ποιότητα, την κομψή αισθητική αλλά και την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, κατασκευάζουμε και δημιουργούμε όλων των τύπων τις σιδηροκατασκευές.
 
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές σιδηροκατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κάθε κατασκευή μας ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά της, την αντοχή της αλλά και για την προσοχή της ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε πάντα το καλύτερο.

Δέσμευσή μας, η έγκαιρη και η αξιόπιστη παράδοση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την άψογη ποιότητά της.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.