6977824601,6937278306 Βιρανεπισκοπή, Ρέθυμνο giwrghsgiwrghs@yahoo.com
 
 
 
     
     
  ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σιδηροκατασκευές & Αλουμινοκατασκευές
Ρέθυμνο ΚρήτηςΗ επιχείρησή μας “ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 2019 στις σιδηροκατασκευές και αλουμινοκατασκευές, προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους όσο και την μοναδική αισθητική τους.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να κάνουμε κάθε επιθυμία σας πράξη, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ


μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε παντός είδους σιδηροκατασκευές, από τις πιο μικρές έως και τις πιο μεγάλες και πολύπλοκες.

Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζουμε κάγκελα μοντέρνα και παραδοσιακά, σκάλες, γκαραζόπορτες, σιδεριές ασφαλείας καθώς και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη.

Παράλληλα, συνεργαζόμενοι με την εταιρεία αλουμινίου ΕΤΕΜ, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τα ιδανικά κουφώματα αλουμινίου για το χώρο σας αλλά και να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά τους, την αισθητικά άρτια εφαρμογή τους καθώς και για την λειτουργικότητα που προσφέρουν.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα τις πιο σύνχρονες λύσεις.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.